Hari aku halday..semlm pun aku halfday.MySpace.agak bz ckit sbb esok adik lelaki aku nk bertunang dgn org tampin..byk lagi persedian blum buat..so hr ni kna settlekn.MySpace.mengalahkan cm aku lak yg bertunang..org yg bertunang x la cbuk cm aku ni.MySpace.he3..smlm aku g pekan tempah kek pastu beli buah2an utk hantaran..beli barang2 untuk buat kenduri tahlil skit di rumah makck aku di tanjong malim..bertolak dr rumah makcik aku 2..so awl2 pagi aku & family kna de di rumah makcik aku tu di tanjong malim..ok la semoga korg enjoy di hujung minggu ni ek.MySpace.papai..MySpaceMySpace

Aku risau sgt dengan wabak H1N1 yg kian menjadi2 niMySpace..kat cni pun dh mula merebak..UPSI ditutup selama seminggu krn wabak ni..semalam aku g pekan tg malim org dh mula pakai mask..mengerikan pulak..maklumlah aku ni mudah sesgt kna demam2 ni..pe lg selsema..MySpace
Byk negeri dh dilanda wabak ni..sekolah2 byk dh ditutup semantara..makin menjadi2 lak..so sma2 la kita elakan dr jangkitan wabak ni..klu korg alami simpton2 seperti :-
  1. demam
  2. batuk
  3. sakit tekak
  4. sakit badan
  5. sejuk
  6. kelesuan
MySpace
cepat2 la g hospital yg berdekatan walaupun cuma demam biasa..jgn dh terlambat bru nk dpt rawatan sbb wabak ni blh mengakibatkan maut..mintak dijauhkan..MySpace

hr ni aku rasa cedey sgt2..MySpacexde mood nk entry sbb tu merepek meraban letak entry otomen smlm sbb nk hiburkan hati..MySpaceaku nk bgtau kat korg yg anak tucen yg aku jumpa hr tu telah pun mati..MySpaceAllah lebih syg kan dia..aku dh cuba sedaya uapaya tp Allah lebih syg kan dia..sedey la..mak aku pun de bgtau anak tucen klu x buka mata mmg susah nk jaga..tp aku cuma nk bg dia terus hidup..hmmm cedey sgt bila dpt tau kutip dh xde..MySpacexpela..biarlah dia pergi..

Pulau Hokkaido jauh ketengah

Gunung Fuji bercabang tiga

Hancur Raksaser dikandung tanah

Ultraman yg baik dikenang jua.


Dua tiga Raksaser berlari

Maner nak samer Raksaser Kero

Dua tiga Ultraman boleh kucari

Maner nak samer Ultraman Taro.


Kalau roboh Kota Narita

Papan di Tokyo Ultraman dirikan

Kalau sungguh itu keje Raksasa

Badan dan kepaler dier Ultraman 'fire'kan.


Kajang Ultraman kajang berlipat

Kajang Raksaser mengkuang layu

Kalau Ultraman Ace tak cukup kuat

Ultraman Neos datang membantu.


Buai laju-laju Sampai Pokok Sena

Apa dalam baju? Lampu Ultraman nyaler.


Mengata dulang paku serpih

Mengata Raksaser Ultraman pulak yang lebih-lebih.


Sudah gaharu cendana pula

Sudahlah kalah di'fire' pula.


Orang berbudi kiter berbahaser

'Fire' diberi pada raksaser.


ehemm... camne rasa membazir tak masa?"


MySpaceMySpace
Pada 25hb Julai yg lepas kwn baik aku ( ct halizah ) telah melangsungkan perkahwinan dgn meriah & gilang gemilangnye..best sgt tgk kwn baik kawin..tumpang bahagia..MySpacehik2..entry sebelum ni aku de bgtau kwn aku yg sorg ni nk kawin kn..hr tu aku letak pic nikah dia..skrg ni aku nk letak pic di hari persandingan dia..cntik sgt..wane feveret aku pink sumenye..MySpace
pas hbs solek aku amik kesempatan utk bermnja dgn ct buat kali terakhir..isk3x sedey tau..pas ni dia bermanja dgn org lain dh..hahaha..
jedod amik berkat kat ct..dh la lari tema..hik3x..

apat pun amik berkat..dtg dgn sape tu?????

x puas bermnja lg tu..amik lg gambo kat pelamin lak..

semasa ni tgh tggu pengantin lelaki sempat lg posing..

bagaikan pinang di belah 2..sma cntik sama padan..cantikkan.....
pas bersanding makan beradab..aku jd pengapit x rasmi & x sgaja..suh jedot jd pengapit jap je pastu dia lari..so aku mkn di meja pengantin duk sebelah pengantin..
lepas hbs majlis ct & hubby ajak aku ke tasik proton city..dia suh aku tgkp pic kat tasik tu..lg sekali aku dgn x segaja jd photographer x rasmi yg x pro..

pengantin ni mmg dh pndai posing..cukup senang keje aku..

cantikan..permandangan pun cntik..

dah mcm ala2 hindustan lak..hik3x..

aduyai romantiknye..

menuju ke gerbang bahagia..

romantiknye.....
ini sebahagian je tau sebenarnye byk lg pic2..ckup la ni je aku letak..
Alhamdullillah..semoga mereka bahagia hingga ke akhir hayat & dikurniakan anak2 yg soleh & solehah..amin...

SELAMAT PENGANTIN BARU
Esok (25hb Julai 2009 ) merupakan hari bersejarah buat kwn ku ct halizah..

Selamat Pengantin Baru

Siti Halezah bt Hameruddin

&

Jo ( sorry aku x tau nama laki ko ct yg aku tau jo je )

semoga bahagia hingga ke akhir hayat & dikurniakan zuriat yg soleh & solahah..
amin...MySpace

upacara menyarung cincin..pic ni masa akad nikah ct pada 8hb Julai 2009

jedod amik berkat.sorry aku x letak pic aku time ni sbb serabai..

Aku hangin tul hr ni apabila 1 komputer aku buat hal...asyik hang memanjang..tekan tu hang tekan ni hang...MySpace

menci!

menci!

menci!

MySpace
rasa nk terajang je..wacaaaaa..MySpace
Semalam aku entry sal aku mimpi jumpa baby & bwak dia balik..entry ni x tau de kna mengena dgn mimpi aku smlm @ ianya sekadar kebetulan..

Semalam anak bongsu org sebelah ( sape ke lg klu org kuat kg aku..nnt sebut jwatan nnt de lak yg kata aku ni memburuk la pe la so fhm2 je la )bwak seekor anak tucen..biasa la anak tucen meow2 jela..aku tnya mana dia dpt anak tucen tu?cian anak org kuat kg tu ckp maknye jmpa kat sekolah ibunye xde agaknye org buang..so dia amik la bwk balik..dia nak bela tp maknye anak org kuat kg ni xnak plak..so dia bwk kat opis aku nk tnya smada aku leh jaga tucen tu ke x..cian lak aku tgk tucen tu..so aku amik la..


cian..mata pun x buka lagi lepas aku amik..aku letak sebelah pc aku..agaknye sejuk kna aircond..anak tucen tu tdo..MySpace


tomeykan..sayu hati tgk..MySpace

Aku masuk kan anak tucen ni dlm paper bag pastu aku bwk dia balik..sepanjang dlm perjalanan balik..anak tucen ni masih tdo lg so xde la bising meow2 je..
sampai2 umah aku bg susu..

ni la botoi susu tucen..sebelum ni pun tucen2 aku pakai botoi susu ni..tp puting tu x sesuai utk anak tucen tu..aku cuma titis susu dlm mulut anak tucen tu..

aku lum buh nama anak tucen tu lg.. xtau nk buh nama pe..aku nk korg ( follower )bg nama kat anak tucen ni..leh x?MySpace

Malam td aku tdo dlm kul 1200..selepas baca novel mata punya la berat..MySpacesampai x sedar masa bila aku tidur.MySpace.so bermula perjalanan ku di alam lain...aku bermimpi..

aku tgh tggu bas..x pasti nk kemana..pastu aku terjumpa baby..biasa la mimpikan x detail cmne leh jumpa baby tu..tau2 dh jumpa..x pasti gak la jantina baby tu pe..pastu aku amik baby tu..naik bas pun aku bwk baby tu..org yg cukup suka dgn baby tu semasa dlm bas..org igt tu anak aku..pastu turun bas aku bwk baby tu kat rumah sape aku x tau & mandikan baby tu..selepas tu aku terjg rupa2nye aku peluk cepan bok aku..he3..MySpace

pelik2 mimpi aku..knp lak tiba2 mimpi baby..pe la maksud mimpi tu kan..wlupepun mimpi adalah mainan tdo..klu korg mimpi tiba2 terjadi pekara tu myb itu kebetulan je..aku x pasti mimpi ni de kaitan @ x dgn kehidupan kite..kdg2 bila kite terlalu memikirkan sesuatu pekara akan terbawa2 dlm mimpi.MySpace.harap malam ni aku dpt mimpi yg best2..he3..





AwArD