Dah lama x cite sal tucen aku si punggut yg dh makin nemuk skrg ni.MySpace.skrg ni kat perak tgh musim doyan..tp kat tempat aku doyan nyer x berapa nk ada la..myb sbb cuaca x menentu skrg ni..so x la semeriah tahun lepas..smpai naik jemu tgk doyan..klu musim doyan..si punggut la paling happy..sbb dia suka makan doyan..pagi2 break1st dia makan doyan dulu..pagi lagi dia dh dok menghadap doyan2 tu.bila time mak aku belah doyan tu.MySpace.dia la yg mengelupur nk doyan tu..agak gelojoh punggut ni.MySpace.kdg2 cm dia lak nk belah doyan tu..pe jenis speasis tucen ntah..aku sendiri pun kurang makan doyan..doyan yg de kat umah sume org bg..Alhamdullillah rezeki jgn ditolak.doyan yg menjadi kegemaran punggut..

see..x hengat ape dh bila dpt mkn doyan..

7 bebelan:

Framestone berkata...

kite dah xleh nk makn durian dah..tempoyak pun dah xleh dah...

asal makan je.. rase nk pitam.. mybe tekan darah tgi masih xok lg kot

out of topic--> oh ye ke...maaf la..sabtu lepas teman ade kat Ipoh..de hal mmg xleh turun Teluk Intan. G x interview tue

Framestone berkata...

potong kapla ape ek..kapla anu ek he..23x ops bro xpernah kne cam tue..sebab hp bro pun just leh terima call n sms je..xde mms he...23x kalau x, xtau la...ade ke insan yg nk hnatr video cam tue kat bro

damaiinx berkata...

hi..azah,font pd page kelabu laa dpt nak...baca
maap yer....

nabilah_2908 berkata...

heeee..comei ah pungut nih...hehe.. :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

salam..
framestone:-yeke kna jaga2 tu..potong je pe2 yg blh di potong..ahaks..

damaiinx:-oo yeke..nnt nk entry kite tukar color font lain..yg skrg ni mmg wne font template yg asal..

nabilah:-dh semakin nemuk dh nabilah..kuat mkn..

Framestone berkata...

salam azah he...23x xjd usahawan lagi nie... harap2 gitew la ek

mknan mmg dah jaga dah..cuma riso je kan he...23x ops potong pe2 yg leh dipotong... jgn la..cukup la tok mudim dah potongkan huhuh... cacat pulak kaum2 laki nie

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

insya Allah klu dh rezeki mana tau kan..

-yela mmg risau..
- bukan kat sume lelaki..pada yg berkenaan je..





AwArD