Sabtu yg lepas aku ikut makcik aku g pasar malam..sorry aku x sempat nk snap pic pasar sbb punya la ramai org..nnt org duk pelik lak tgk aku asyik snap pic..so aku jenjalan je la survey nk beli mkn pe..sbnrnye masa tu nafsu nk makan x berapa nk de..aku cuma cr org jual buku2 je...jalan punya jalan jumpa gak tempat jual buku..pe lg aku pun ke ctu la..


HIJAB SANG PENCINTA -RAMLEE AWANG MURSHID

karya Ramlee Awang Murshid ni kebanyakn berbentuk thriller..so aku peminat penulis ni..aku igt nk buat koleksi novel2 penulis ni..aku beli sebuah je buku..igt nk beli 2 @ 3..nnt mak aku bising lak..g pasar malam beli buku bukan beli makanan..he3..ntah bila time nk baca buku ni...jalan cite kat sipnosis menarik gak..
aku de buku smpai skrg ni x dpt2 nk beli..iaitu MEREKA YANG TERTEWAS karya HASANUDDIN MD. ISA..sape yg amik jurusan sastera mesti penah baca buku ni..aku dh katam buku ni hampir 10x.sbb tu aku leh dpt A1 sastera hik3..minat sgt..masa g pesta buku,buku ni dh kehabisan stok..sedih gak la sbb x dpt2 buku tu..aku harap 1 hr nnt aku akan dpt memiliki buku tu..amin..

8 bebelan:

::@FiQ berkata...

wamai org sker ramlee nih kan.. tpi sye x penah bce lagik bku2 dier...

lili11 berkata...

Sedap ker? Nanti boleh lah wat review sikit, eh!

Precious

conan berkata...

Kalau minat thriller try bace Abdul Rahim Awang. Orang lame ni, memang syok layan.

Mereka Yang Tertewas 2 dah bace?

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

@fiq:-a..ah @fiq..glamer penulis ni sbb karya dia best..

lili11:-mmg best..lain dr yg lain..

conan:-yeke..hmmm..nk cr la nnt..x lg la tgh mencari ni...

joegrimjow berkata...

nak baca jugak lepas niii

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

joegrimjow:-baca la mmg best..

shanani_sss berkata...

KARYA RAMLI AWANG MUSYID MMG BESS
NANI PUN SUKE

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

shanani_sss:-bestkan karya dia..minat sgt..





AwArD