Aduyai..hr2 ni la yg aku akan hadapi di opis..melayan si oyen kucing peghulu aku ni..budak berbulu wane oren ni ckup la tau bile time aku nk masuk opis..dia awai2 dh standby kat depan pintu opis aku..pe yg dia seronok sgt kat opis aku ni xtau la.MySpace.korg tgk sendiri gelagat budak oyen ni..oyen nama pemberian aku sendri..ownernye bg nama memey sib baik x memey suhaiza..MySpace

tgk la tu dia siap pegang jari aku bila aku gerakkan tetikus..

dia geget lak wayar tetikus aku..igt ekor tikus kot..

dok belakang PC aku lak..aduyai..

masa ni aku dh geram sgt..dia main tarik2 wayar tetikus dgn aku lak..

ada hati nk menaip..

bulu ayam aku dh xde bulu dibuatnye..siap ko aku ganti bulu ko buat bulu ayam aku..

usha2 bulu ayam aku yg dh togel dibuatnye....

pe pandang2..

tgk hbis bulu ayam aku..aku x kira aku akan tuntut kat owner ko ganti bulu ayam aku..uwaaaa...


jenuh aku melayan budak oren ni..aku letak luar dia masuk balik..pastu panjat2 aku..last2 aku buka blog aku..de lagu AKU XKAN BERSUARA-NIKE ARDILLA..bru la lega..dia tdo sbb dgr lagu tu..hehehehehe..

3 bebelan:

aRe_uDear berkata...

oyen oooyenn.. suker tacau yerr..

damaiinx berkata...

manjenyer dia....mcm damaiinx gak.hihihi

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

are_udear:-tu la mmg suka sgt tacau akak..

damaiinx:-damaiinx manja cm oyen ye..





AwArD