1stly aku nk ucapkan berbyk terima kasih kat member2 aku yg wish happy birthday kat aku.MySpace.aduyai hr ni bertambah 1 lagi umo aku..yg keberapa ek?????malu nk bgtau..yg nyata umur ku dh semakin meningkat..ok la aku bgtau je la..yg ke 27..bykan angka tu..klu kira jari kaki n tangan dh x cukup..lg 3 thn nk masuk angka 3..ohhh..tidakkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!.MySpace..xpela umo cuma angka je...ajal maut xkire umo..de org mude2 dh meninggal so aku bersyukur aku masih lg bernyawa..( nk sedapkan ati sebenarnye)ok la..aku nk tunjuk sesuatu..td tgh aku usha blog2 korg..aku tgk blog zafiranabila..dia bg sesuatu kat aku...thnx nabilah..muah2.MySpace.nabilah bg pic ni..tantikkkkkk...
pastu dia kata...
ari nie..17 JUNE 2009 adalah hari kelahiran die yg ke bape...??? cari sendiri..hehe..

I ngn azah nie..baru kenal...rsnya detik2 perkenalan kite kt Blog Cacamarba if x silap la..hehe..ari tu jenguk2 blog azah...de I n3..die g tau bday die hari nie,,.

so here I m wishing you..Happy Birthday To You..

nabilah di sini mendoakan moga azah panjg umur..dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yg berpanjangan...Amin.. (^_^)

nk bagi adiah..tgn x smpi..so sudi la kiranya amik pic bdy tu sebagai tnda ingtn dari nabilah untuk azah yupp.. :)

time kaceh..x bg hadiah pun xpe ni pun dh cukup bermakna buat aku tau..
x harap sape2 bg hadiah..doa pun dh cukup n memadai..MySpace

thnx uolsss..MySpace



3 bebelan:

Sis-Lin berkata...

hepi bufday azah..semuga apa yg di impikan akan tercapai...
hehehe sama ek...

MisZrOxZy berkata...

happy birthday!!

nuyu farhan berkata...

17hb 6???
besday adik bongsu nuyu gak..hehe

late wish,
hepy besday dear :)
moga panjang umo, murah rezeki
insyaallah





AwArD