Skrg nk settle tag dr damaiinx lak.( sorry damaiinx lmbt entry tag ni ).dia kata..
''Untuk membes bloges (miss durian runtuh,apa kata hati,cik.erin,ayu,bintang dilangit,princess azah,catatan ibu,myhumairaku,yan,anN dan membes bloges)overrall kita respon bila time meyambut hari.....?
Hari ibu,Hari bapa,Hari guru,Hari besday nd macam2 hari yg kita sambut,
cuma..nak cdgkan kpd.bloges sekelian !! even plak kita sambut
" HARI PERSAHABATAN " dan nyatakan curahkan isi hati kita dlm.blog...kalau dia baca sekurangnya dia tahu kita menghargainya..setuju x ?? # nanti dah tulis,send shoutmix chat dpt.berkongsi bsama...''
ok la skrg aku nk story sal kwn2 aku dr sekolah smpai la skrg ni..
(dr kiri ani,sebelah ani ni aku x kenal,aku & ct fatimah)
ni adalah dia antara kwn2 rapat semasa sekolah..& yg paling aku rapat ialah ani ( sebelah kiri )..dia la kwn susah & senang dahulu..yg paling aku xleh lupa kenangan kitorg lari dr sekolah..nakal gak kitrog msa tu..skrg ani dh de anak 1..still contact lg smpai skrg..
(zana,fairus,aku,sheedah & halimaton)
yg ni lak classmate aku..dorg ni pun otak gile2 gak..best time ni..sume kwn2 aku dlm pic aku time sekolah sume dh berumahtgga tggl aku je lum...depa gatai..aku x..hikhik..

(ajar,zilla,ayu n aku )
yg ini lak kwn aku yg terkini..


(aku,ct & jedod)
yang ini pun..suka & duka mmg byk la..nk cite pun mmg x tercite..pe2 pun aku syg korg..MySpaceMySpace

3 bebelan:

Framestone berkata...

sekolah mne nie ek

out of topic--> sejak jumpe gmbr nie n ade photoshop he...23x comey x huhuhuh.... tp lembu nie xde la kat behrang pun huhuhu

hujan la pulak... mls nk g ke kereta.. huhuhu

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

framestone-kat sek.men.khir johari tg malim..tau kan..

damaiinx berkata...

hai..azah,best gak memories gan sahabat 2...rasa nak sek balik kan returnback..tentu byk nak d repair semula....hihi





AwArD