Hr ni aku terpaksa tukar tempete lagi..wlupn templete ni xla aku suka sgt tp blh la..aku lebih suka templete sebelum ni..tp xpela..thanks aku ucapkan pada member ym aku..bro lu mmg wa syg sma lu..dia adalah abg angkat aku..bukan senang nk tukar templete ni..sbb sume widget2 aku sure kna buat balik..so mmg kna amik masa gak nk buat..nk cari templete pn 1 hal..berjam2 cr templete je..so bro aku yg sorg ni bg la idea dlm masa aku dok give up tu..
"cian adik abg sorg ni "
"widget2 azah tu pakai html kn"
" alahai..azah copy je la sume html2 tu kat word ke,rasa2 blhkn?"
ye x ye gak..bergeliga gak kpla otak org tua ni..so aku pun buat la..Alhamdullillah..xla jenuh aku nk buat..
" lainkali klu de masalah tnya kat abg yg bijak ni "
ye la 2..hehehe..pe2 time kaceh byk2 kat bro..




AwArD