hehehe..ni tag dr puan Ayu..aduyai..kna la jawab..susah la soklan tu..
Rules:

1) Take a picture of the bag that you are carrying today and tell us what's in it.
2) Tell us why these things are in your bag.

3) Find just one thing that is most precious to you in the bag and tell us why.

4) Tag just three people to do the same.
Happy snapping and sharing... Cheers!

ooooo..ko nak tau pe akak bwk ek..

  1. beg laptop dan 1 lg beg kuning ni..aku x pakai hand beg g keje nnt sure putus tali hand bag aku so aku bwk beg cikai2 yg de jual kat kedai..hahahaha..
2.beg laptop isi laptop la..beg kuning isinye mcm2..kunci,bedak,purse concentre perfume,handphone,purse,payung,charger,kamera digital,pendrive dan wayar kabel..bykan..alat2 makeup aku x bwak mmg de kat ofis.sbb tu tali handbag aku putus byk sgt bende nk bwk..
3.hp dgn purse la..gila ko bende ni xde..bende2 ni ibarat nyawa..purse de ic,xde ic naya kna suspek pendatang,duit,kad ATM sume de dlm tu..hp lak klu xde mmg haru..susah la bf n bos aku nk call aku..hahahaha..
4. 3 org ek..sape ek..

  • mummy roshie-nk tgk pe mummy sllu bwk
  • conan-detaktif conan mesti byk bwk bende
  • luvlyziha-nk tgk brg ziha yg cntik2 tu
kepada nama2 yg disenarai ketotkan diatas,sila jwb ek..hahaha..terjahhhhhhhhh..

4 bebelan:

conan berkata...

I tak bawak beg la, wallet ade la hari² dok usung. So tak de bag macam mane nak jawab tag ni?

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

jawab je..hahahahaha..

aRe_uDear berkata...

Wakakakaaaaaa...
dah jawab upernyerr.. so per lagi penat x menongang beg tue nak kuar kan isi perut nyer.. hahaaa

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

hahahaha..cm2 kuar hahahaha..bende2 yg berkenaan pn de.





AwArD