tq ayu kerana memilih akak utk menjadi mangsa tag ayu..hehehe..gurau je..hehehe..aku disenarai ketotkan utk menerima tag ni..jwb jgn x jwb..


So skrg Ayu menghadiahkan sebutir TAG nie tuk memember lain yang tersayang k.. rajin2kanlah jari jemari anda k..




http://ayudear.blogspot.com/

tag - Tentang Blog

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

  • Rajazah Blog
  • sebab nama sy la..senang sikit org nak tau..kita kna bangga dgn nama kita sendiri..cewah....tu pn x letak nama penuh..pjg lak nnt..

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

  • rajazahblog@blogspot.com
  • timbulnye idea tu xde la cuma sy nk seragamkan nama blog dgn link blog supaya nnt x la keliru..sy ni pelupa..

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

  • suka2
  • nak lepaskan geram
  • sal kehidupan sy


4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

  • x mungkin..kalau boleh sy nk guna blog ni smpai anak cucu cicit piut miut..insya Allah..


5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

  • http://ayudear.blogspot.com/
  • memang mantop,menarik,cantik..tuan tanah blog ni la yg kenalkan sy blog memblog ni..tq ayu..
aku nak hadiahkan blog ni pada sesiapa yg lawat blog aku..x kira la sape pn..pas baca je tag so terus amik tag ni dan jawab ye..hehehehe..

2 bebelan:

mummy roshie berkata...

ops..!!mummy kena tag ker???hahahaha...
kena buat la nih...

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

hehehehe..silakan mummy...





AwArD