klu tgk kat blog aku ni mmg kureng dgn pic2 aku..member aku komen apa la blog ko tp pic ko 1 kuman pn xde..tu le pasal..aku dok snap gambo org..snap gambo sendiri sllu lupa..sbb aku ni bukan jenis suka bergambo..so sbb tu le gambo aku susah nk dapat..hahahaha..muka aku ni mahal..kat bawah ni ada le ckit2 gambo aku..pasni aku akan rajin2 snap diri sendiri.

hanya ni je pic aku yg sempat aku snap..tu pn sepupu aku yg snap kn pakai hp dia..klu x.xde le gambo aku.bukan aku xnk bergambo..aku bz betul time ni..xde masa nk berposing.

ni pic masa program berrakit tahun lepas..tgk la kat belakang tu tunggang langgang kerusi meja..

aku dgn kak dah sempat lg berposing..msa ni kak dah tgh pregnant..

pic ni aku amik masa kursus keje kat Vistana Hotel masa bulan pose tahun lepas..ramai org suka gambo ni..dorg kata pic ni menampakan aku ni suci dan lembut..huahuahuahuahua..maklumlah muka org pose..
pic ni aku amik masa aku pas mandi..masa nk pakai bedak sempat lg bergambo..
sebenarnye ada lg gambo aku nk letak tp byk gambo seksi2..hehehehe..gambo2 tu biar aku simpan sbb terlalu peribadi..
p/s:org kata muka aku nmpak lain2 bila tgkap gambo..betul ke?

0 bebelan:





AwArD