hmmm...soklan ni x sesuai utk aku sbb aku blum nikah lg ma..anak kucing de la..tp ianya tetap jd impian aku 1 hari nnt semoga dikurniakan anak2 yg comel,sihat,soleh dan solehah..amin..
10 Hadiah yg Mummy Nak Utk Bday Mumm
BIG CAKE

cheese cake-aku suka sgt2 cheese kek hasil buatan makcik aku..makcik aku de kedai kek..



Aku x kisah sgt sal barang kemas ni tp kalau de org nk bg aku amik je..de ke org nk bg??????


mmg kete idaman aku..klu dpt hadiah cmni 1st sekali aku nk bwa mak ayah aku jenjalan g umah sedara mara.


best dpt dapur cmni tp aku x minat la kaler putih..minat warna gelap2 ckit..

aku minat laptop jenama apple dan dell yg ringan dan x besar sgt pastu nk yg kaler pink..
aduyai..bunga??????hmmmm...aku mmg minat bunga tp tu la x tahan lama la..
CM.A.C adalah jenama makeup feveret aku..aku suka giler dpt hadiah makeup ni..
ish..ish..klu dpt umah cmni..xyh g mana..lepak kat swimming pool je dah cukup..
Dpercutian impian aku klu di beri kesempatan / rezeki aku nk g bercuti di pulau karambunai sabah..cntik bangat tempat ni...


nak bagi sape blog ni mummy dgn ayu dh bg tag ni kat aku?xkn nk bg conan?conan lelaki..
conan nk ke tag ni?klu nk conan buat ek...hehehehe..
just Luvlyziha..

1 bebelan:

aRe_uDear berkata...

Tag jgn x ngetag kzah... wakakakaa





AwArD