Sorry la korg mesti kata aku ni suka sgt tukar template aku ni..hr ni template lain sok lak template lain..sebenarnye cmni..aku ni pattern org yg suka sgt nk amik tau a.k.a mempelajari sesuatu..so smbil2 aku tukar ni sebenarnye aku belajarkenyit..selain drpd tu template2 sebelum ni de masalah ckit sbb tu aku tukar..nangihrasa nk menangis pun de tgk blog aku sebelum ni..x puas hati aku dibuatnye..so skrg adalah hasil usaha gigih aku..adussuka sgt dgn template ni..memenuhi citarasa aku la gak..xla cm budak2..ok pas ni aku x tukar dh..klu nk tukar pn..biar la template ni tahan lama sikit expired dia..ihikhikexpired template ni ikut kepala otak aku..cuma 1 je lg prob..entry terkini aku x dipaparkan so follower aku x tau entry terkini aku..cmne ek???????fikir

0 bebelan:





AwArD