Bermula yg nk makan pizza ni cik kak ct kite tu la...pas kenduri kak wani kitorg berkejor ke rawang dgn cik abg dia...alang2 ke rawang aku ajak aju turun sekali..umah dia kt sg buluh dekat dh..kebetulan pada hr tu dia keje..dia keje kilang di rawang n kuar keje kul 4..sblum tggu aju kuar dr tempat keje dia kitorg g la shopping..
ini la kasut aku beli msa shopping tu tp ni pic kasut ct..kitorg beli sma, mulanye dia punya color putih tp xde size dia la ,so sma la dgn aku..yg sedihnye kasut aku tertinggal dlm kete abg dia...uwaaaaaaa...pasangan yg ideal..thanks la cz belanja pizza..ahaks..

yg baju kuning tu la aju..sekarang ni dia dh semakin tembam..bahagia la katakan..dulu dia ni slim cm model..
ni la pizza yg kitorg pesan..x tau pizza pe..seafood dgn ala thai rasanye..
kalau dh jumpa mcm2 cite la kuar..x henti2 gelak..yg jd mgsa si ct la..jenuh abg dia jd photographer..bru abg dia nk mkn dia suh abg dia tgkap gambar..kitorg asyik gelak je..cm pizza hut tu umah kami dah..best sgt msa tu..bila lagi time camni akan berulang?..

9 bebelan:

aRe_uDear berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
aRe_uDear berkata...

Waaaaa g mamam pizza tue.. ayu x sempat layan pizza lagi bile tym nak bukan main lagi tpi bile dah sampai area pizza nak mende lain lak adeiii..
kzah kak aju ker tue??? berisi giler dah nampak tul kerw???

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

hehehehe..de msa kite g kite2 lak..ye tu kak aju terkini yg semakin comel..

conan berkata...

sedapnye... mintak sikit boleh?

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

nak byk pn boleh conan..pizza hut hr2 bukak..hehehehe..

conan berkata...

Lamedah tak masuk Pizza Hut. Not very interested. Tapi kalau orang belanje, belasah je. I nak mintak azah belanje la, boleh?

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

nk mai la dtg cni..hahahaha..sy pn nk mkn pizza kna g rawang..jauh gak dr tempat sy..

qaseh & hubby blog berkata...

nti kita ngan aja skali ker.........insyallah

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

ok qaseh..





AwArD