Pas aku post entry terakhir tu blog Archieve dan link aku jadi lain..knp ek?ishhhhhh...pe la masalah lg ni?

see...yg kat arrow tu..aduyai..wane asalnye warna merah n marron tiba2 tukar jd warna biru pastu de garis lak tu..dh try tukar kat color n font tp cm tu gak..uwaaaaaaaa...

6 bebelan:

conan berkata...

blog setting dah pening kot. tak pe la... hitam itu gelap tapi menawan.

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

x tau la conan..tang mana yg x betui tu..

nabilah_2908 berkata...

hye azah...
erm..nk tnye cikit la..
tp xtau nk ajukn soaln cm ner..hehehe..

ok..nk tnye gak..if x fhm..tnye kt sy balik eh.. :)

knpa sy xleh tau bile yg awk dh update ur blog..? evn sy dh jd follower awk..?

try tgk kt my blog list..last awk update 5 weeks ago..nape yer..pdhal..selalu jer awk update ur blog nie..

fhm x..??? hehehe..harap fhm la yer.. :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

haaaaaa..tu la nabilah..bukan nabilah je org lain pun dok tnya..kat member sy myb prob kat feed..sy pun xtau knp jd cm tu..

rOxZy berkata...

silap technical je tu kot..

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

tu la roxzy..skrg dh diperbaiki dh..taraaaaaa..





AwArD