Aku x tau nk letak tajuk pe.MySpace.aku bru pas sembuh dr demam.MySpace.jumaat pas aku amik m.c..de beberapa entry aku x post lg..hr ni aku masih belum de mood nk mengentry.MySpace.rabu pas aku de jemputan program kat kg aku..pastu petang aku melawat sepupu aku mamat kat hospital ipoh..hari khamis igt nk entry sal sume tu..pic lak x leh nk upload.MySpace.time tu aku dh mula de simptom2 nk demam.MySpace.hr jumaat demam..aku terpaksa cancel lunch dgn member2 aku hr jumaat..kita mampu merancang Allah yg tentukan..xde rezeki aku lunch dgn kengkawan..sorry guys..harap pas raya kita dpt lunch sma2 nnt ye..MySpaceso 1st pose aku,aku dlm keadaan demam tp masih still pose lg..hr ahad demam aku dh berkurangan...Alhamdullillah..

5 bebelan:

nabilah_2908 berkata...

lor..azah tak sihat ke...?
so..mcm mn sekarang...ok dh..?

pape pun take care yupp...selaamt berbuka puasa...hehe... :)

damaiinx berkata...

salam,azah..x sehat kee ?
harap,sehat...daa
fun ur life...hehehe

aRe_uDear berkata...

yuhuuu kzah... tantik profile.. nmpaknyer kzah da berjangkit dri ayu nih hehee.. moga cepat sembuh k.. ;)

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

are_udear:-tq...he3..tula cmne terkena jangkitan tu..dh ok dh ni..hu3..

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

nabilah:-tq nabilah..Alhamdullillah skrg dh ok dh..u to nabilah..muahhhh..

damaiinx:-tq damaiinx Alhamdullillah sihat dah..ok.. u to damaiinx..





AwArD