video
ni video ompok vs tedung ( menatang paling aku takut )...ompok mmg suka sgt mkn ular..i don't know y la nape tucen aku yg sekor ni suka sgt mkn ular..di dlm perkiraan aku lebih kurang 10 ekor anak ular dia dh mkn..lantak ko la ompok jgn ko bwk balik ular dlm umah aku udah la..ko bukan x tau tuan ko yg baik hati ni allergik dgn menatang tu..tp pelik la aku tgk ular tu pagut ompok tp bila aku check xde pe2 luka kat tubuh ompok..ayah aku ckp kucing kalis bisa ular..betul ke?

5 bebelan:

afiq berkata...

adoii la!!!! naik blu rome afiq kak!!! geli!!!!
n lgi stu...scary woo...anak die??
ummi ula mane????!!!!! ade sarang ke?? bek akak cek skang!! ehh x ...nih da malam..esok2 la cek**

damaiinx berkata...

salam..
azah..

ye..ker,ombok..
suke makan ula...
ngeri...gak

mcm2...
jgn makan ohang suda laa..
he3...

nabilah_2908 berkata...

relax jer si ompok ni...ular tu dh jd mainan dia..hehe.. :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

afiq:naik bulu rome xpe..hu3..ulo mana2 pun de afiq oii..

damaiinx: salam damaiinx,,ye suka sgt mkn ulo..mknan kegemaran dia tu..klu dia mkn org,org pertama kena baham sy la..hu3..

nabilah : setakat ulat celah gigi ompok je nabilah.

um. masyitah berkata...

salam,
ompok kucing special kot,Azah.
Akak dulu, kat umah mak akak, dalam banyak2 kucing ntah napa si Kuning yang ditakdirkan berani lawan ular tedung. Ular tedung masuk rumah mak akak. Banyak kalilah.siap bawah bantal adik lelaki akak lagi.
Kuning akak berlawan dengan si tedung sampai ular tu kalah.Lepas tu kali alst,dia lawan dengan tedung besar di tepi rumah mak akak.Kuning lemah sangat. Adik akak bagi air tapis dan minyak kelapa bagi merawat Kuning,alhamdulillah kuning sihat selepas tu





AwArD