Hari ni aku bz gak..hmmm..ptg de meeting lak kat pejabat penghulu..adoiiiiiii...malas tul aku nk join meeting ni..ptg smlm dgn muka kesian org tua tu dtg bgtau sok ptg de meeting..aku dh malas nk join dh..dulu dia bg jawatan setiausaha program tu..bila de program bukannye aku leh buat pe pn..aku pun de keje aku,igt leh suka2 nk kuar cm tu je..rupa2nye org tua tu kutuk aku belakang2 kata de setiausaha pn xleh buat keje..hello...sape yg bg jawatan tu?dia igt aku hingin sgt ke jawatan tu..sorry la..terus aku buat surat perletakan jawatan sebagai setiausaha..terkejut beruk dia..dia igt dia org atasan dia leh buat suka2 dgn aku ni..ada ke patut dia nak buat program nk guna line internet aku..buat surat la..dia igt ni line atuk dia agaknye..nama je penghulu xkn prosedur tu pn x tau..pastu mengamuk x tentu pasal kata aku ni boikot program..smlm tau lak dia cr aku bila nk guna aku ni..buat muka kesian..cikai2 keje aku ni bukan dia bayo gaji aku..so lu pk la sendiri..

0 bebelan:





AwArD