hari ni aku nk bt 3 column kat blog ni..cmne ek aku tnya la ayu,ayu bg 1 alamat blog yg ada bg toturial nk bt 3 column..hmmmm..aku try buat,error gak..rasa kebodohan tahap cipan aku ni sal blog ni,nape la susah sgt ye..Aku x puas hati dgn blog aku tu cz hnya 2 column je pastu sempit lak tu..x puas hati tul..puas aku godek2 kat setting..xleh gak..tu la dulu xnk explorer skrg bru la sibuk2 nk bt sbb dh rasa diri ini ketinggalan..org cbuk2 sal blog aku bru la ni terhegeh2 nk buat,tu pn sbb ayu beria suh buat..alasan xde idea..nk bt blog kna de cite,kna de idea yg best2 bru leh nk post..sampai ayu naik fedup dgn aku..hehehe..sorry ek ayu..akak ni bukan pe sbnarnya min lam alif sin..heheheh..bila dh try buat baru tau betapa syioknye nk bt blog ni..:-D

0 bebelan:





AwArD