ptg ni aku de meeting dgn penghulu dan yg lain..adoi..pegi jugak la..oleh kerana penghulu ajak meeting aku dgn kak dah tumpang kete dia g pejabat dia..hahahahaha..siap dua2 dok belakang..huhuuhu..dia cm driver kitaorg buat..hehehehe jahat tul kitaorg ni..sampai2 slim river hujan punya la lebat..kilat sambo menyambo lak tu..tgk traffik light x menyala sbb pekan slim river xde elektrik..hmmmmm..bergelap la dlm bilik meeting nnt..smpai2 ajk yg lain dh dh dok menunggu..hehehehe..tp x lama jap je pastu dh de elektrik..bosan tul masa meeting..pas meeting penghulu ajak ajk2 sume minum kat kedai mamak..adoi..biasa le taste org2 umur ni taste mamak je..org dh belanja minum je la makan la mee mamak yg masin gile tu..hehehehe..hbs minum,penghulu dpt call lak kawasan trolak de dilanda banjir..kna la ikut sekali sbb dh tumpang kete dia..dia awl2 call wife dia,takut jugak dia dgn wife dia..aku dgr membebel wife dia sbb balik lambat sampai penghulu bg hp dia kat kak dah suh bgtau dia g tgk kawasan banjir..hehehehehe..tu le sape suh buat hal..hahahahaha..teruk gak kawasan tu banjir..tp x byk umah kat ctu..

0 bebelan:





AwArD