video
ni video ompok vs tedung ( menatang paling aku takut )...ompok mmg suka sgt mkn ular..i don't know y la nape tucen aku yg sekor ni suka sgt mkn ular..di dlm perkiraan aku lebih kurang 10 ekor anak ular dia dh mkn..lantak ko la ompok jgn ko bwk balik ular dlm umah aku udah la..ko bukan x tau tuan ko yg baik hati ni allergik dgn menatang tu..tp pelik la aku tgk ular tu pagut ompok tp bila aku check xde pe2 luka kat tubuh ompok..ayah aku ckp kucing kalis bisa ular..betul ke?
Adeii..dah lama x update blog..ntah kenapa de rasa keboringan tahap gaban.MySpace.kepala otak kering nk pk pe nk entry kat blog.MySpace.utk hilang boring aku taip la kertas keje jkkk..adeii tgk tulisan ketua kg pun aku dh berpino2 mata aku.MySpace.mengalahkan s/u syarikat beso je aku rasa padahal s/u JKKK je..hu3..lantak la janji aku buat keje aku..MySpacefor information kat korg sok aku cuti..yehaaaa.MySpace.sbb aku nk g umah kezen aku Sharifah Mahani bertunang..nnt aku letak pic pertunangan kezen aku tu ek.MySpace.k la nk siapkan kertas keje tu.MySpace..papai..MySpace
Baru2 ni aku dilantik jd setiausaha JKKK kg aku..adeii.MySpace.aku cukup malas nk menulis2 ni..yela biasa taip2 je.MySpace.bila dh lama x menulis tangan dh tahap keras berdengkang.MySpace.mmg dorg suka aku jd s/u ni x tau sal pe..nk kata aku ni de ketokohan jd s/u ..hmmm tahap mim alif lam sin mmg terlalu tebal.MySpace.hu3..yela klu dh pikul tgjwb s/u ni amanah tgjwb ni bertambah la kn..dgn koje lg..tp xpela dh org nk kita jd s/u kan so sahut je cbaran tu wlaupn dlm hati..alahai knp aku lak kna jd s/u?MySpaceso pasni bertambah la kebizian aku ckit.MySpace.lebih2 skrg ni JKKK kwsan aku ni tgh nk naik sbb ganti DUN kan..maleh la ni cite sal2 politik2 ni lebih2 kat cni kn.so fhm2 je la kwsan aku ni panas skit sblm ni pasal DUN ni..so off the record je la ek.MySpace.k la nk start wat minit mesyuarat ni..papai..MySpace
Aku ym dgn sorg teman..bru mengenalinye de tagged..susah sgt reply msg kat tagged..kitorg ym..dia sudah berkawin & mempunyai 2 org anak..mula2 kitorg sembang2 biasa2 je..tp yg paling aku x suka dgn mamat ni dia suka sgt cite sal bini dia..klu yg baik2 tu xpela ni x mcm2 dia kata kat bini dia..
ni bukan sekali aku kenal dgn lelaki yg dh berkwin yg suka sgt merunggut hal rumahtgga dgn org yg baru dikenali.bila dh sllu cm tu aku takut lak nk berkawin..takut sbb nnt laki aku cite keburukan aku pada org lain..sbnrnye mamat tu de niat nk pasang lg 1..tu dia punya pasal la nk kawin berapa pun kan tp jgn la cite hal bini bukan2..xkan la selama idup dgn bini dia xde 1 pun kebaikan & kenangan indah..tu baru 1 bini klu 4 bini aku x tau la cmne.yg menakutkan dia de hati nk memperisterikan aku..no way! sok2 ko cite keburukan aku kat org..cit!!!!!!.de hati tu..klu laki cmni x kawin pun xpela.suka2 dia je..aku bgtau mamat ni yg aku x suka dia cite yg bukan2 sal bini dia..x tau la pe salah bini dia..lain la klu bini de skandal ke..
kepada yg sudah berkawin beringat la jgn la dok asyik cite keburukan pasangan kat org yg baru kenal..bukan org lain pun yg korg nk buruk tu..bini / laki korg gak, x malu ke?..eeee..mcm2..xnk kawin la mcm ni..
Jgn korg igt sal cinta cintun aku lak..ni aku nk gtau sal lagu kegilaan & kehisterian aku..lagu cinta terakhir..korg penah dgr x?lagu ni baru lagi..dinyanyikan oleh aiman,x kenal sgt dgn penyanyi ni sbb penyanyi baru kot..1st time dgr @ hot.fm aku dh terpikat dgn lagu ni..mmg best & menusuk kalbu..aku letak lagu ni kat blog aku..klu korg singgah blog aku..lagu ini akan berkumandang & cuba korg hayati lirik lagu ni..sure lelehnye..pe pn lagu feveret aku khatimah cinta still de gak cuma dia jatuh carta ckit je..hu3..
Aku g umah kwn aku,Ajar..x tau pe tujuan aku kesana..sampai dirumah dia aku tgk mak Ajar & adik2 dia menangis..depa bgtau aku yg Ajar meninggal dunia sbb xcident..Oh x mungkin! kenapa Ajar pergi meninggalkan sume org yg menyayanginye ( termasuk aku )MySpace .Aku menangis sbb kwn baik aku telah tiada..ajar!!!!!!!!
MySpace





tet!tet!tet!( x reti nk taip cmne bunyinye )

uik tu bunyi alarm hp aku tu..lorrrrrr..mimpi rupanye..Astaghfirullah..
MySpace
sib baik mimpi je..wlupn mimpi ianya tetap memberi kesan kat aku..seolah2 mimpi tu reality.MySpacesemoga Allah panjangkan umur sume kwn2 ku..hanya Allah je yg tahu yg aku amat menyayangi mereka..amin..
MySpace
lambang 1 Malaysia..

x dpt duk kat dlm stadium sesak nafas aku sbb org terlampau ramai..

last2 kuar duk sepan skrin je..
muka keletihan mak aku..x dpt tgk live jz tgk kat skrin je..
sorry x byk pic yg dpt aku snap sbb org terlalu ramai..


D e org kata muka aku ni berseri2..betul ke?bukan sorg dua byk gak la org kata..aku tgk muka aku ni biasa je..myb la org sllu nmpk aku ni sllu happy je so nmpk la berseri kn..kdg2 kita kna happy utk bg org sentiasa nmpk kita happy..sedangkan dlm hati Allah je yg tau..hati menangis sape tau kan..aku x suka org sedih tgk aku sedih..wlupepn hidup mesti diteruskan..
Semalam balik2 mak aku gtau Punggut dh selamat melahirkan anak dia..3 ekor anak dia..comel sgt..punggut meow3 kat aku seolah2 nk ajak aku tgk anak dia..aku ikut je la dia bwk aku kat anak dia..skrg punggut dh jd mama..ini bermakna aku dh de 7 ekor kucing..hu3..

mama punggut

sorry gelap ckit pic ni sbb kawasan ni mmg gelap..

see comel x?he3..x tau nk letak name pe..oleh kerana nk dekat deepavali..aku letak nama DEE sekor,PA sekor & VALI sekor..he3..ok x?

Pagi td bangun2 dr tdo hidung aku dh mula berair MySpacepastu bersin byk kali sampai rasa nk terkeluar usus aku..adeii..skrg ni pun aku x habis2 bersin.MySpace.hidung lak sok sek2 je..adeii..MySpace
Aku bukan nk story sal poligami @ story sal madu lebah..aku cuma nk story gurauan aku dgn teman2 aku..he3..citenye begini..aku ckup malas nk menjawab beberapa soklan teman2 aku..MySpace
nk tau pe dorg tnya?

'' ko bila nk kawin zah?''
'' jgn lambat2 usia kita ni makin lanjut''
pastu
bla..bla..bla..membebel lak minah ni..adeii..mengalahkan mak aku lak..MySpace
so aku pk cmne nk bg dia x tnya soklan tu lg..MySpace
ting!!!!!aku dpt 1 idea..hu3..MySpace
cm biasa bila ym dia tnya lg soklan tu lg..
ok aku dh ready nk jwb..
korg nk tau pe aku jwb..

'' aku jd madu ko leh x?''

Amik ko terkelu lidah ko..sejak aku ckp cm tu dia x tnya dh soklan2 tu..wakakaka..MySpace

6ixth Sense
khatimah cinta & Tanpa

Aku mmg minat sgt kedua2 lagu ni..mmg x jemu aku mendengar..MySpace

Akim Af7
Bengang

lagu ni mmg best..suara Akim mmg terserlah kemerduannya..MySpace

Enrique Iglesias
Hero

Adoii mamat ni mmg hensem..wa cair beb.MySpace.nk sebut namanye punya la payah nk tergeliat lidah aku ni..aku meminati lagu hero nyanyiannya..adeii kan best lagu ni ditujukan utk aku..dah2 jgn nk berangan.MySpace.

kesemua lagu2 tu aku dh letak kat blog..korg dgr la ek..MySpace
smlm aku & mak aku risau sgt sbb kucing aku puteh x balik2..jenuh la memanggil x balik2MySpace..punya la sedih aku..rasa nk menangis pun de..MySpace..korg nk tau cik puteh tu de kat mana?
korg nmpk x yg dlm pastik tu.MySpace.rupa2nya dia tido dlm pastik isi suar jean adik aku..punya syok dia tdo smpai buat x dengo aku panggil..adeii..MySpace




AwArD