Semalam aku masuk opis..aku on komputer aku..on2 je bukan linda on ye..komputer aku x kuar button start & yg lain2..kosong je..pekejadahnye?tang mana aku nk klik kosong2 ni..nk shut down pun xleh..aku off cm tu je..parah dh komputer aku ni..cm2 cara aku dh buat..tukar monitor la..cm tu gak..tanpa pk pjg aku kuar g pekan..g tanya mana kedai komputer yg leh repair..Alhamdullillah de sorg mamat ni leh repair & dtg opis aku..pagi td mamat tu dtg format sume komputer2 aku & buat pe yg patut..so skrg ni clean & clear la komputer aku..sume kna install balik..hmmm..penat gak la melayan kerenah komputer kesygn aku ni..susah gak la..dh format sume dh dialler streamyx ilang sekali..dh tu cmne nk connection internet..cll lakTM..berjam2 nk adakan dialler streamyx ni..sib baik mamat yg repair ni sabo orgnye..dia buat sampai sume ok..Alhamdullillah skrg ni komputer aku dh ok & bebas dr virus..

'' ELAKAN KOMPUTER ANDA TERKENA VIRUS,VIRUS JAHAT..MENCI3''

4 bebelan:

nabilah_2908 berkata...

hrumm..betul tu..ps ni azah kene rajin2 la scan kmptr tu.. :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

nabilah:-scan jugak hr2..tp still cm tu gak..

damaiinx berkata...

hai,azah :)
mbebel nmpk....
igat kalo virus tu..
leh makan....kiter,
pakat makan ramai-ramai....
hehehe

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

tu la damaiinx..kita kendurikan virus tu..hahahahaha..





AwArD