Full House?pe tu?sebenarnya tu tajuk cite korea paling2 aku suka..start bulan pose time rest aku tgk cite ni kat youtube..saja ilang2kan boring..best sgt..jalan citenye pun menarik..funny..sume de..aku cite sedey2 ni kureng ckit..nnt dgn aku2 meleleh..adoi..xleh tahan la..hu3..

ni la pelakon utamanya RAIN ( Lee Young-Jae).x sgka lak mamat ni pelakon yg aku tau dia ni penyanyi je.bila aku tgk cite Full House ni baru aku tau dia ni pelakon gak..so sweet..raining aku tgk..hu3..

yg tomey2 ni heroin cite ni Song Hye Kyo (Han Ji-Eun)..

Dlu aku teringin sgt nk tgk cite ni..yela time cite ni main kat tv aku x berkesempatan nk tgk..dr awal cite hingga habis aku tgk..sape2 yg blm tgk,tgk la kat youtube ek..klu aku cite nnt korg lak maleh nk baca..hu3..

5 bebelan:

aRien de GreaT berkata...

akk,,klu akk nk tgok citer ni..akk pegi kat mysoju.com...semua citer korea de kt ctu..citer full house ni la citer korea prtama yg menambat hti arien..hehee

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

aRien de GreaT:-yeke?ok nnt akak roger web tu..beshkn...

nabilah_2908 berkata...

wah...pnjng oo cite2 korea ni...larat ke nk ikut...huhu... ;)

damaiinx berkata...

salam,azah:)
selamat menonton...
ari nie xnak komen...lehkan..:)

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

nabilah:-16 episod je..tp part2 la 10 minit2..

damaiinx:-dh hbs tonton dh damaiinx..





AwArD