Aku nk dedah 1 story mengapa aku menghilang & menyepi tanpa entry terkini..thanx pada member2 yg sentiasa mengingatiku sllu..muaaaaahhhhhhh syg korg..skrg aku guna IE cz laptop aku connection internet prob so skrg aku pakai komputer utama laptop aku pakai en FOX,komputer utama dh byk kali aku try install en FOX ni asyik la failed..x tau la knp..sib baik komputer utama internet x meragam..klu x..alamat menyepi la blog aku ni lagi..ok la berbalik pada persoklan utama knp aku menyepi..

1st penyebab aku menyepi..



pas aku balik berbuka dlm kul 1030pm umah aku dimasuki air..ni adalah pemandangan dr beranda umah aku..

ni pemandangan di jalan raya sebelah umah aku..


ni adalah pemandangan umah bawah aku..rasa nk menangis pun de..tp sib baik sempat selamatkan barang2 elektrik & berharga..tgk la sampah2 mula memasuki umah aku..aduyai..



ni pemandangan di waktu paginye..masa ni air dh mula surut..tp umah aku masih lg berair..hmmm sabar je la..ni dugaan di bulan Ramadhan..

2nd sabtu & ahad aku mmg cuti..keje aku mencuci rumah je la..


3rd...




31hb ogos kita memang bercuti sempena menyambut kemerdekaan negara kita..

so tu la jwpannye..he3..

4 bebelan:

aRe_uDear berkata...

huhuuu kzah.. banjor oo banjir ooo..
selalu nek air ker sane kzah.. dlm gak tuh.. jenuh la nak membersih blik nih..

damaiinx berkata...

salam,azah:)
pose...pose...banjir plak
saboo..je,laaa...dugaan pose huhuhuk

nabilah_2908 berkata...

cian azah...dugaan di bulan pose...erm...tak masuk bite pun tmpt azah bnjir..

sekrg mcm mn..? ok dh semua..?

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

are_udear:x sllu..de empangan air pecah la puan ayu..nape la nk kena de empangan..


damaiinx:-tula damaiin memang betul2 menduga..sabo je la..





AwArD