Oh ye..aku nk mintak tlg kat korg sal blog aku ni..dh lama xleh kuar entry terkini kat blog list..korg pasan x..stp kali de entry terbaru aku x kuar kat blog list korg..knp ek?de sape2 tau knp?adeiii...x pueh ati tul aku..
Hari ni aku ke pejabat org kuat kg aku lg..aku amik kesempatan guna tenet opis org kuat aku lg..hu3..curi2 guna..syhhhh...jgn gtau dia tau..ha3..sorry guys de prob la..x tau nape susah sgt nk komen blog korg..memanjang je hang pastu trus close..adeiii..tension tul..
apa2 pun aku akan usaha sedaya upaya nk follow entry korg ek..
adiossssssssss...
Adeii..Akhirnya..
Dapat gak aku menyelit2 nk update blog aku ni..
aku skrg kat pjbt org kuat kg aku so de bende2 xleh nk buka kat cni maklum la pjbt kerajaan la katakan byk pantang larang.
xpela..janji leh entry kan..
yg paling hampehnya aku leh lupa bwk pen drive aku..
so entry aku cuma de huruf2 je xde gambo..adeii nmpk sgt aku ni dh tua sllu terlupa.
1stly aku nk mohom maaf la kt korg..bukan aku sgja nk menyepi diri..
ada beberapa masalah yg x dpt dielakkan..so klu xleh elak tu maknanya dh terlanggo la tu..hu3..klu leh elak selamat lg la..ha3 mengarut je aku ni..
sebenarnya bulan ni amat la bz...
bz dgn kenduri kawin..tu biasa la bulan 12 mmg musim org nk kawin..
pastu aku de la terlibat ckit je dgn program mega kat tempat aku..nnt aku gtau la ek..
pastu sbuk dgn jkkk la maklum dh jd s/u ni..mcm2 nk kena buat lebih2 hujung2 thn ni kan..
hmmm..pastu de la ckit2 masalah2 remeh temeh yg membuat aku pening2 langau..biasalah hidup akan sunyi tanpa masalah tp klu de masalah mmg tension..adeii..
di kesempat dan amik kesempatan menggunakan internet kat pejabat org kuat kg aku ni,
aku nk ucapkan selamat menyambut maal hijrah 1431..
papai..
Hai korg...rindu sgt nk berblog..aku tumpang jap sepupu akunya laptop nk melepaskan gian yg dh lama terpendam..rasa berabad x update blog ni aku rasa..byk entry2 aku terperap buat tempoyak..hu3..insya Allah de masa aku post kn nnt..korg pe kabo?harap korg sume sihat2 hendaknya..sorry la aku dh lama x jenguk2 blog2 korg..de masa aku akan jenguk2 blog korg ye..pe2 pun jgn lupakan sy tau...muahhhhhh syg korg..




AwArD