Adeii..Akhirnya..
Dapat gak aku menyelit2 nk update blog aku ni..
aku skrg kat pjbt org kuat kg aku so de bende2 xleh nk buka kat cni maklum la pjbt kerajaan la katakan byk pantang larang.
xpela..janji leh entry kan..
yg paling hampehnya aku leh lupa bwk pen drive aku..
so entry aku cuma de huruf2 je xde gambo..adeii nmpk sgt aku ni dh tua sllu terlupa.
1stly aku nk mohom maaf la kt korg..bukan aku sgja nk menyepi diri..
ada beberapa masalah yg x dpt dielakkan..so klu xleh elak tu maknanya dh terlanggo la tu..hu3..klu leh elak selamat lg la..ha3 mengarut je aku ni..
sebenarnya bulan ni amat la bz...
bz dgn kenduri kawin..tu biasa la bulan 12 mmg musim org nk kawin..
pastu aku de la terlibat ckit je dgn program mega kat tempat aku..nnt aku gtau la ek..
pastu sbuk dgn jkkk la maklum dh jd s/u ni..mcm2 nk kena buat lebih2 hujung2 thn ni kan..
hmmm..pastu de la ckit2 masalah2 remeh temeh yg membuat aku pening2 langau..biasalah hidup akan sunyi tanpa masalah tp klu de masalah mmg tension..adeii..
di kesempat dan amik kesempatan menggunakan internet kat pejabat org kuat kg aku ni,
aku nk ucapkan selamat menyambut maal hijrah 1431..
papai..

2 bebelan:

dmx berkata...

salam...
azah.....
lamenyer..brehat excident ek
salamat maal hijrah....gak
......he3

nabilah_2908 berkata...

salam maal hijrah azah... :)

sy pun rindu dgn azah...rindu dgn celoteh azah...hope azah update2 la selalu mcm dulu2 eh.. :)

erm...cabaran master kami blogger dah masuk level 4..level terakhir...so...if tak keberatan...sudi lh singgh n drop 1 cmnt kt n3 'OR IRFAN KHAIRI' really need ur support...thnks.. :)





AwArD